SEKTÖREL EĞİTİMDE DEV YATIRIM

Kısa adı BASEV olan Basım Sanayi Eğitim Vakfı Başkanı Sadettin KAŞIKIRIK; 2018 yılı ilk etkinliğinde, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer Faruk YELKENCİ’yi ziyaret etti.

Bu ziyarette başkana; BASEV Koordinatörü Yahya Tuncer GÖRGÜN ile Basım Dünyası Dergisi Editörü Mehmet Akif TATLISU’da eşlik etti.

İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Serkan GÜR’ün de katıldığı toplantıda; Basım Sanayi Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin KAŞIKIRIK’ın; BASEV ile ilgili vermiş olduğu detaylı bilginin ardından, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile Basım Sanayi Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı arasında yapılan, Borsa İstanbul Kavaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Okulu Yönetim ve İşleyiş Modeli Protokolü gereği, sözü geçen okulda, Basım Dünyası Dergisi Editörü Mehmet Akif TATLISU’nun yoğun gayretleri ve BASEV koordinasyonu ile sektör ve sektör paydaşları firmaların bağışları sonucu oluşturulan meslek laboratuvarları konusu görüşüldü.

Basım Dünyası Dergisi Editörü Mehmet Akif TATLISU; Borsa İstanbul Kavaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Esra GARİP’in özverili yaklaşımı ile projenin hayata geçirildiğini ifade etti ve sektör adına bundan duyulan memnuniyeti dile getirdi.

Sözü geçen laboratuvarların; Şubat ayı içerisinde, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer Faruk YELKENCİ ve İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Serkan GÜR ve ilgili görevliler ile BASEV Yönetim Kurulu üyeleri ve Mütevelli Heyeti üyeleri ve de ilgili tüm bağışçı firma yetkili ve temsilcilerinin katılacağı bir törenle hizmete açılacağı duyuruldu.